Hvad arbejder du på for tiden?

by Christian Staal

5374200948_539b10fb1c_b

Foto: Dafne Cholet

Mange blogs har en about-side, der viser hvem man er og hvad man laver. About-siden giver et godt overblik, samt relevante baggrundsoplysninger. Men den viser ikke hvilke projekter man er optaget af for tiden. Og det kan ellers være spændende.

Hvis man vil vide hvad folk laver, kan man selvfølgeligt følge dem på de sociale medier. Men Facebook, Twitter og LinkedIn viser ikke altid hvad man arbejder på. Der er ofte billeder, videoer, links og forskellige typer opdateringer. Indimellem får man et glimt af at folk arbejder på et skole- eller arbejdsprojekt. Men det er svært at danne et overblik.

Derfor har iværksætteren Derek Sivers skabt en ny idé: Now-siden. Hvor about-siden handler om ens baggrund, fokuserer Now-siden på hvad man er optaget af for tiden.

Jeg synes det er spændende at følge med i hvilke projekter menneskerne omkring mig er optagede af. Her tænker jeg både på nære venner, Facebook-venner, og bloggere jeg følger. De nære venner er nemme at holde sig opdateret på, fordi jeg har stor kontakt til dem. Men når det kommer til min bredere omgangskreds samt bloggere jeg følger, ville Now-siden være et godt værktøj til at danne sig et hurtigt overblik.

Derfor har jeg lavet en Now-side, hvor du kan se hvilke projekter jeg har gang i lige nu. Du kan finde siden på christianstaal.com/now, og den vil løbende blive opdateret når tingene ændrer sig. Jeg forventer at opdatere siden et par gange om året, når der sker større ændringer. Tryk her for at blive sendt videre til min Now-side.

PS. For at prioritere projekterne jeg beskriver på Now-siden, vil jeg i den kommende tid udgive en artikel hver anden uge i stedet for hver uge.

Link til foto.