Hvad jeg arbejder på for tiden

Senest opdateret: 7. januar 2016.

Her kan du se hvad der optager mig for tiden:

1. Trollbeads

Jeg arbejder på fuld tid som projektleder for virksomheden Trollbeads. Du kan læse om min oplevelse som arbejdssøgende, samt om jobbet her.

2. En ny vane

I mellem jul og nytår stillede jeg mig selv et spørgsmål: Hvilken vane vil gøre den største forskel for mig at skabe i starten af 2017? Svaret var: At begynde at træne i hverdagen før jeg tager på arbejde. Det vil give mig 4 fordele:

  • Mere træning
  • Mere energi
  • Bedre humør
  • Og vigtigst af alt: Chancen for at starte dagen med positivt momentum

Men det er nemmere at lægge planer end at udføre dem. Nu arbejder jeg på at gøre vanen til en fast del af mit liv.

3. Blogging-projekter

For tiden udvikler jeg det projekt som skal køre her på bloggen efter artikelserien “Nå dine mål”. Jeg vil ikke afsløre det hele nu, men det kommer til at handle om at dele små glimt af idéer som er værd at kende til.

4. Lejlighed

Min kæreste, Malene, og jeg leder efter en lejlighed i København. Vi bor pt. i en fremlejet lejlighed på Nørrebro, hvor vi kan blive boende et par måneder endnu. Derfor går der en del tid med at søge efter lejligheder, samt at tage ud og kigge osv.

I grove træk leder vi efter en lejlighed med 3-4 værelser til under 10.000 om måneden, og hvor man kan komme til Kongens Nytorv på 30 minutter. Hvis du har et godt tip er du velkommen til at skrive til mig på kontakt@christianstaal.com.

Du kan læse mere her om tanken bag en side om hvad jeg laver for tiden. Generel baggrundsinformation om mig kan du finde her.