Vinderen er fundet

by Christian Staal

Konkurrencen med papirlapper sluttede i sidste uge. 32 personer deltog i konkurrencen, og der var mange gode gæt. Det laveste gæt var 76, det højeste 1188. Det korrekte svar er 275 papirlapper.

I sidste uge skrev jeg om The Wisdom of Crowds. Konkurrencen her testede Wisdom of Crowds effekten med papirlapper. Det gennemsnitlige gæt i konkurrencen var 224,59. Fire personer gættede bedre end gennemsnittet. I eksperimentet her på bloggen var Wisdom of Crowds effekten altså til stede.

Et stort tillykke til konkurrencens vinder, Frank Bruun Bjerre, der gættede på 275 papirlapper (jeg faldt næsten ned af kontorstolen, da jeg så at Frank gættede på præcist det rigtige antal). Der er en bog, et armbånd fra KAPOOW Smykkedesign og en overraskelse på vej til Frank – og en sidegevinst på vej til Lene som havde henvist Frank til konkurrencen.

Tak til alle der deltog!

I næste uge vender jeg tilbage med et indlæg om de 3 vigtigste bøger jeg har læst om ledelse.