Foredrag

OPDATERING APRIL 2019: Jeg flytter snart til Austin. Jeg vil stadig være i Danmark i ny og næ, men mulighederne for at booke foredrag vil være begrænset. Du er velkommen til at kontakte mig — så kan vi altid se om vi kan få tingene til at gå op 🙂💪.

Foredrag - Motivation - Bonusordninger - Psykologi - Hjernen - Intuition - Syv gode vaner - Workshop

Siden 2014 har jeg holdt foredrag og workshops på universiteter, for virksomheder og til forskellige arrangementer (klik her for information om min baggrund). Herunder kan du læse om mine mest populære foredrag og workshops, og se hvad andre har udtalt om dem. Typisk varighed er 60 – 90 minutter for foredrag, og 2 – 3 timer for workshops. Både foredrag og workshops kan tilpasses, med hensyn til varighed og indhold efter behov.

Hvordan skaber du motivation? (Foredrag)

Foredrag - motivation - bonusordninger - arbejdsmotivation

Foredraget udforsker hvorfor det ikke er nok at motivere med bonusordninger, samt hvilke alternativer der findes. Deltagerne får kendskab til aktuel forskning om motivation, og lærer hvad virksomheder som Zappos og Google gør for at motivere deres ansatte. Læs mere her.

Intuition – når hjernen snyder (Foredrag)

Foredrag - intuition - psykologi - tænkning - beslutningstagen - adfærdsøkonomi - kahneman

Intuition er en vigtig del af vores liv, og vi ville ikke kun klare os uden. Men nogle gange snyder hjernen os. Deltagerne får kendskab til forskning inden for psykologi, og lærer hvorfor intuitiv tænkning er uundværlig, samt hvilke slags fejltagelser mennesker ofte begår, når vi tænker intuitivt. Læs mere her.

Effektive arbejdsvaner (Workshop)

Foredrag - workshop - syv gode vaner - effektive vaner - arbejdsvaner - effektivitet

Denne workshop lægger vægt på tre udvalgte koncepter fra bogen Syv gode vaner: At være proaktiv, at gøre det vigtigste først, samt følelsernes bankkonto. Indholdet vil blive tilpasset din virksomheds behov. Læs mere her.

Ønsker du et skræddersyet foredrag eller workshop?

I så fald vil jeg foreslå, at vi tager en snak. Du er altid velkommen til at skrive til mig på kontakt@christianstaal.com eller via formularen nederst på siden her.

Anbefalinger

“Vi har haft Christian på besøg på vores ERFA møde for HR folk. Sikke en spændende tour de motivation. Masser af cases og relevante forskningsresultater. Både underholdende og interessant.

Pia Torreck
Direktør, UPTION

“On May 16th 2017, Christian conducted a workshop at KIBO Sikring A/S for a group of sales reps that I’m managing. The topic was psychology – specifically how insights from psychological studies can be used in sales. Christian was engaging and well-prepared, and he clearly knows what he’s talking about. The programme included discussions, which enabled the team to connect the psychological theories to their daily work. I am very satisfied with the workshop and the collaboration. If your team needs to understand the quirks of human psychology, I definitely recommend a workshop with Christian.”

Rune Jeff Frederiksen
Director of service and aftersales, KIBO Sikring A/S

Vi har haft den fornøjelse at bruge Christian som oplægsholder på et virksomhedsseminar hvor han fremholdt et engageret tema vedr. de syv gode vaner m.m. Alle vores medarbejdere har givet en god feedback og vi har fra ledelsens side været super tilfredse med at få behandlet nogle meget relevante emner på en spændende måde.

Jacob Rosdam
Ejer, DamGaard Automatik A/S

Se flere anbefalinger her.

Kontakt

Du kan nemt sende mig en uforpligtende forespørgsel, ved at udfylde de felter, der er relevante for dig i formularen herunder. Du er også velkommen til at kontakte mig på kontakt@christianstaal.com.