Foredrag

11

Foto: Philip Staal (squidflick.com)

Siden 2014 har jeg holdt foredrag og workshops på Syddansk Universitet, på Folkeuniversitetet og for virksomheder. Det har blandt andet handlet om motivation, positiv psykologi og beslutningstagen. Herunder kan du læse om mine mest populære foredrag og workshops, samt hvad andre har sagt om dem. Har du brug for et kort indlæg på 30 minutter? Eller ønsker du en heldagsworkshop? Mine foredrag og workshops kan tilpasses med hensyn til varighed og indhold efter behov.

Hvordan skaber du motivation? (Findes både som foredrag og workshop)

Foredraget handler om hvorfor det er vigtigt at motivere med andet end bonusordninger, samt hvilke alternativer der findes. Deltagerne bliver opdateret på hvad den nyeste forksning viser om motivation, samt hvad virksomheder som Zappos og Google gør for at motivere sine ansatte. Læse mere her.

Intuition – gave eller forbandelse? (Findes både som foredrag og workshop)

Intuition er en vigtig del af vores liv, og vi ville ikke kun klare os uden. Men nogle gange snyder hjernen os. Deltagerne lærer hvorfor intuitiv tænkning er uundværligt, samt hvilke slags fejltagelser mennesker har en tendens til at begå, når vi tænker intuitivt. Læse mere her.

Effektive arbejdsvaner – En workshop med udgangspunkt i Syv Gode Vaner

Denne workshop lægger som udgangspunkt vægt på tre udvalgte koncepter fra Syv Gode Vaner: At være proaktiv, at gøre det vigtigste først og følelsernes bankkonto. Men for at få mest muligt ud af workshoppen, vil vi tilpasse indholdet til din virksomheds situation. Læse mere her.

Ønsker du et skræddersyet foredrag eller workshop?

I så fald vil jeg foreslå at tage en snak. Du er altid velkommen til at skrive til mig på kontakt@christianstaal.com eller via formularen nederst på siden her.

Anbefalinger

“Vi har haft Christian på besøg på vores ERFA møde for HR folk. Sikke en spændende tour de motivation. Masser af cases og relevante forskningsresultater. Både underholdende og interessant.

Pia Torreck
Direktør, UPTION

“On May 16th 2017, Christian conducted a workshop at KIBO Sikring A/S for a group of sales reps that I’m managing. The topic was psychology – specifically how insights from psychological studies can be used in sales. Christian was engaging and well-prepared, and he clearly knows what he’s talking about. The programme included discussions, which enabled the team to connect the psychological theories to their daily work. I am very satisfied with the workshop and the collaboration. If your team needs to understand the quirks of human psychology, I definitely recommend a workshop with Christian.”

Rune Jeff Frederiksen
Director of service and aftersales, KIBO Sikring A/S

Vi har haft den fornøjelse at bruge Christian som oplægsholder på et virksomhedsseminar hvor han fremholdt et engageret tema vedr. de syv gode vaner m.m. Alle vores medarbejdere har givet en god feedback og vi har fra ledelsens side været super tilfredse med at få behandlet nogle meget relevante emner på en spændende måde.

Jacob Rosdam
Ejer, DamGaard Automatik A/S

Se flere anbefalinger her.

Kontakt

Du kan nemt sende mig en uforpligtende forespørgsel, ved at udfylde formularen herunder. Du får hurtigt svar tilbage på eksempelvis pris og ønsket dato. Fyld de felter ud, der er relevante for dig. De eneste påkrævede felter, er dit navn og e-mail. Du er altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@christianstaal.com hvis du har spørgsmål.