Effektive arbejdsvaner

Varighed og indhold kan tilpasses efter aftale.

Foredrag - workshop - syv gode vaner - effektive vaner - arbejdsvaner - effektivitetHvad vil det betyde for din organisation, hvis dine ansatte bliver bedre til at tage ansvar, få de vigtigste ting gjort først og arbejde mere effektivt sammen?

Denne workshop lægger vægt på tre udvalgte koncepter fra bogen Syv gode vaner: At være proaktiv, at gøre det vigtigste først og følelsernes bankkonto. For at du får mest muligt ud af workshoppen, vil vi tilpasse indholdet til din virksomheds behov.

Under workshoppen er der løbende øvelser, hvor deltagerne relaterer indholdet til deres eget arbejde.

Udbytte

Deltagerne i workshoppen får:

  • Teknikker til at arbejde proaktivt
  • Værktøjer til at prioritere hvilke arbejdsopgaver og projekter, der skal lægges vægt på
  • Forståelse for ’følelsernes bankkonto’, og hvordan denne model kan bruges til at arbejde mere effektivt sammen med kunder/kolleger

Anbefaling af denne workshop

Vi har haft den fornøjelse at bruge Christian som oplægsholder på et virksomhedsseminar hvor han fremholdt et engageret tema vedr. de syv gode vaner m.m. Alle vores medarbejdere har givet en god feedback og vi har fra ledelsens side været super tilfredse med at få behandlet nogle meget relevante emner på en spændende måde.

Jacob Rosdam
Ejer, DamGaard Automatik A/S

Læs mit resume af Syv gode vaner her.

Klik her for generel information om foredrag.

Kontakt

Du kan nemt sende mig en uforpligtende forespørgsel, ved at udfylde de felter, der er relevante for dig i formularen herunder. Du er også velkommen til at kontakte mig på kontakt@christianstaal.com eller +45 28 56 94 65.